La agencia AFIC >> Saludos desde la alcaldía

L’Ajuntament d’Alaquàs és un dels primers en la seua aposta per la consolidació de la Red de Agències per al Foment de la Innovació Comercial de la Conselleria de Industria, Comercio y Turisme.

La Red AFIC és el millor instrument de col·laboració amb l’administració autonòmica. Esta suma de treball ha servit per a l’impulso en el procés de modernització i ordenació del xicotet comerç local d’Alaquàs.

L’Ajuntament d’Alaquàs treballa unint tots els esforços amb l’Associació de Comerciants d’Alaquàs CAdA. Conjuntament se estan desenvolupant totes les iniciatives possibles i Campanyes de promoció comercial. Tots junts fent poble. I el comerç és el millor exemple de vertebració d’un poble.

Gràcies a CAdA, per la seua trajectòria. Gràcies a tots els vora 500 comerços que ens representem com a ciutat. Amb tots, Alaquàs és una ciutat viva. Una ciutat amb llum, convivència i esplendor. Per què el comerç reflexa la vida de la ciutat.

Els nostres comerços són part de la nostra personalitat. Són punters en qualitat, innovació i servei. Amb reconeixement, com els nombrosos establiments que han obtingut la qualificació de “Comerç Excel·lent”. Són un orgull per a nosaltres.

Continuarem junts treballant des del xicotet comerç com a un gran motor d’ocupació, riquesa i qualitat de vida en Alaquàs.

© 2023 - Ajuntament d'Alaquás - Consellería de Innovación, Industria, Comercio y Turismo